Wat ik doe

Ik realiseer effectieve websites. Zowel nieuwe websites als redesign van verouderde websites.

Ik lever maatwerk. Een maatwerk website hoeft niet duur te zijn. De websites zijn "voorzien" van Google Analytics en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Er wordt gebouwd volgens webstandaarden. Dat betekend dat je website voor de (visueel beperkte) bezoeker, (verouderde) browsers en zoekmachine's goed toegankelijk is en blijft.

Effectieve websites

Wat is het hoofdoel van je website? Wil je informeren of overreden? Is het achter laten van een positieve indruk voldoende? Moet de bezoeker overgaan tot een actie? Misschien een offerte aanvragen?

Een effectieve website wordt, met de doelen in het achterhoofd, in eerste instantie gemaakt voor de bezoeker. Gebruiksvriendelijkheid, eenduidige en logische navigatie zijn daarbij onmisbaar.

Redesign

Heb je in het verleden (voor veel geld) een website laten maken of heb je zelf ooit iets gemaakt? Past je website eigenlijk niet meer in de huidige tijd? Laat je eens informeren over redesign.

Bij redesign gaat het niet alleen om nieuw design (buitenkant) maar ook om structuur (gebruiksvriendelijkheid) en techniek (valide code).

Met redesign kan je website op korte termijn weer mee met zijn tijd en loopt deze zelfs (weer) voor op de concurrentie!

Valide code

Ik lever websites met valide code. Valide code is een must! Goed gecodeerde websites zijn sneller, verbruiken minder dataverkeer en zijn goedkoper in onderhoud.

Klinkt als gebakken lucht. Als je echter weet dat overheidswebsites aan webrichtlijnen moeten voldoen en valide code hiervan de basis is, dan wordt het belang van valide code al snel concreet.

Usability

Is relevante content (webtekst) goed en makkelijk bereikbaar? Kunnen bezoekers makkelijk hun weg vinden? Is de navigatie duidelijk genoeg? Werkt een website ook als Javascript is uitgeschakeld?

Je kunt er op vertrouwen dat je nieuwe effectieve website logisch en gestructureerd is opgebouwd. Dat is niet alleen gebruiksvriendelijk voor de bezoeker maar ook voor toekomstige uitbreiding of onderhoud van je website.